Restaurant Senör Seviche in Scheveningen

Begin Juni zijn we begonnen met de verbouwing van het oude Chinees restaurant de Golden Duck tot een hip nieuw Peruaans restaurant Senör Seviche. De keuken,toiletgroep en voorraad ruimte worden voorzien van nieuwe systeemplafond. In verband met de 60 minuten eis wordt onder de bestaande houten balklaag een stalen raster aangebracht met 100mm dikte steenwol en 2x een Fermacell paneel van 12.5mm. Diverse metal stud wanden zullen het aanzicht van voorheen niet meer herkennen door de vele houten parket panelen die hierop bevestigd worden. Begin september zal de zaak geopend worden. Een mooie klus die ons gegund werdt door SV aannemers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *