Korte termijn projecten

Week 17 aanvraag week 18 starten.In opdracht van Hecon bouwgroep en Van Wijk VGO beginnen we met de verbouwing van Mega Elektra en WND services te Amsterdam.Diverse MS wanden,drukschotten en systeemplafonds. Altijd weer een uitdaging om dit met een korte voorbereiding gereed te krijgen.

Verkeer Centrale Noord-Holland

In opdracht van de Verkeer centrale Noord-Holland te Medemblik heeft Meters afbouw hun nieuwe kantoor en theorie ruimte voorzien van Akoestische eilanden 1200×1200 in de kleur Ral 7038 passend bij het interieur.

LVS Enkhuizen

Vandaag opdracht gekregen van Opel garage Van der Linden van Sprankhuizen te Enkhuizen.Alle bestaande plafondpanelen worden vervangen door 40mm dikte Eurocoustic Tonga witte panelen, deze hebben een thermische waarde van 1.6. Hier is voor gekozen om de warmte tegen te houden in verband met het bestaande platte dak waar een hoop warmte doorheen komt.

Nieuw hoofdkantoor Hillen & Roosen A’dam

In opdracht van Hillen & Roosen zijn we 25 juni gestart met de verbouwing van het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam Westpoort op de Benit nr 30.Meters afbouw is gevraagd alle metal-stud wanden,gips drukschotten,55.2mm dikte glazen wanden compleet met deuren,systeemplafonds en afwerking van de wanden te verzorgen.Een prachtig project om uit te voeren.

Afgerond project in Enkhuizen

Vandaag het project DJV Bloembollen te Enkhuizen afgerond.Ruim 1100m2 systeemplafonds OWA Sinfonia grijs en zwart gecombineerd met OWA Brillianto allen 600x600mm inleg.Dit weekend nog kunnen alle medewerkers de bedrijfs woningen in gebruik nemen.Binnenkort starten we ook met de verbouwing van het bestaande hoofdkantoor om de akoestiek te verbeteren.

Hoofdkantoor Van Wijk vastgoed onderhoud te Amsterdam

In opdracht van Van Wijk vastgoed onderhoud zijn we begonnen met de verbouwing van hun hoofdkantoor te Amsterdam Zuid-Oost.Het plaatsen van nieuwe MS wanden tussen de kantoor ruimtes en ongeveer 270m2 aan 55.2 gelaagde glaswanden in de gangpartij compleet met zwarte HPL deuren verdiepingshoog.Het aanhelen van bestaande systeemplafonds en leveren en monteren van zo’n 90 stuks OWA Selecta plafond eilanden 1200x1200x40 / 1200x1800mm / 1200x2400x40mm in een standaard witte kleur.Een mooi project wat ons is gegund door Van Wijk. Ergens in september zullen de werkzaamheden zijn afgerond.

Nieuwe ambulancepost te Hilversum

In opdracht van Kwakkenbos BV starten we half juli 2018 met het nieuwe onderkomen van de ambulancepost te Hilversum.Ruim 750m2 MS wanden compleet met 750m2 Rockfon systeemplafonds.Een mooie uitdaging om samen met alle partijen dit project tot een goed eindresultaat te brengen.Meters afbouw is er klaar voor !!!!

Energie centrale West-friesland

2 juli starten we wederom met de montage van de systeemplafonds bij ECW te Andijk.Het pand is een kopie van het gebouw wat vorig jaar in Middenmeer is gerealiseerd.Project weer gegund door Botman bouw BV.

Livingstone Woerden

Voor een nieuwe Livingstone woning in Woerden gaan we wederom voor Kwakkenbos BV uit Harmelen diverse vertrekken voorzien van verlaagde gipsplafonds.De komende maanden zullen er in Woerden nog een aantal volgen.Altijd leuke kleinere projecten in een goede werksfeer met Kwakkenbos en onze monteurs !!

Herengracht Amsterdam

Een statig pand op de Herengracht in Amsterdam, zie foto pand met witte gevel.5 verdiepingen voorzien van nieuwe 60 minuten brandwerende wanden in het trappenhuis.Nieuwe houten kozijnen in het hoge gedeelte van de beletage en aanhelen/vernieuwen gipsplafonds volgens de huidige normen.Een leuke klus namens aannemer Hillen & Roosen uit .Amsterdam